Now what?!

Hur fan ska det här sluta nu då?

De högre makterna jävlas med mig BIG TIME.
Kan bara inte för mitt liv förstå vad jag har gjort för att förjäna allt det här?!
Visst, jag är inte Guds bästa barn direkt, men så jävla hemsk är jag inte! Faktiskt! (Eller jo, tydligen är jag väl det?)

Hur mycket mer ska man orka med?
När ska vinden vända?

Får väl försöka se något positivt i all den här jävla skiten (ursäkta språket) och det enda jag kan komma på är:
Nystart? Börja om helt och hållet från början?

Men i vilken ände börjar man?
Och hur mycket måste man orka med innan man får kasta in handduken och ge upp?
Mycket!
Kasta in handduken är inget alternativ egentligen, det gäller bara att försöka gå vidare.
Som sagt: Något positivt måste väl ändå komma från allt det här också?!
Eller?!


Min mamma har alltid sagt till mig att man i livet står på 3 ben, som står för:
1. Bostad
2. Jobb/ekonomi
3.Relationer
Och saknar man något av dom så står man inte riktigt stadigt, man vacklar lixom omkring. Man mår inte riktigt bra förmodligen, saknar man något kan något annat bli lidande. Det blir som en ond cirkel typ. 
Och saknar man flera saker är det mycket möjligt att man trillar omkull och hamnar på rygg.

This is me.
Och jag ligger på rygg.

Vilken helg...!! =D


Efter en hel del velande fram och tillbaka så var jag på sexparty igår! Nea(Linnea) insitierade på att jag skulle komma (hon hotade med att hon aldrig mer ville träffa mig om jag inte kom, haha! ).. Eftersom anledningen till varför jag inte ville/kunde komma var för att jag inte hade nån alkohol så stod hon för alkoholen denna gång! Det tackar jag för, bjuder igen nästa gång! ;) =P Och nästa gång får fan bli snart igen, jag måste ju ''lära mig'' att festa som en Salem-bo eller hur var det Nea?! ;)
Sexpartyt var.. ja... trevligt... haha... Fanns myycket skojiga grejjer måste jag säga! =)
Efter partyt skulle vi gå ner till nån kvarterskrog i Salem centrum... sagt och gjort, det gjorde vi... eller ja.. jag och nea hamnade lite efter alla andra, vi vinglade väl oss för långsamt fram =P =) haha...
Shit asså, ordentligt full var jag! Kan nog med handen på hjärtat säga att jag nog aldrig varit så full... Jag drack ungefär lika mycket som jag ''brukar'' göra, men nu väger jag ju också 23 kilo mindre så det är väl klart att jag inte tål lika mycket... Och sen var det ju också som så att jag satt ju ner och drack, så det 'slog' väl till när jag ställde mig upp och vi skulle börja röra oss ner mot krogen.. haha... Anyyway! Kvällen som varit UNDERBAR(!!!) slutade mindre underbart när min kropp insåg att mängden alkohol var för stor och beslutade sig för att göra sig av med lite... haha... Min älskade man(och son) kom och hämtade mig. Jag mådde som sagt inge bra, och sen vart jag fylleledsen också. Dåligt samvete och skämdes som en liten gris för att jag visste att Jonathan var med i bilen.. Grät som ett litet barn, men hade älskvärda tjejer runt omkring mig som försökte få mig att inte tänka så som jag gjorde... Jag lämnade Salem och mådde skit rent ut sagt, men log inombords eftersom jag haft den roligaste och trevligaste kvällen på mycket mycket länge! Tack Nea! Du är underbar! Älskar dig! <3

     

Nu blev de nästan bara bilder på mig och Nea, det för att dom andra bilderna är lite mer.. ja... Censur helt enkelt ;) hihi.. nejrå, men jag vet inte hur många av dom andra tjejerna som vill vara med i min blogg... Och sen finns det ju självklart faktiskt några bilder som skulle behöva censureras lite, haha! Det som händer i Salem, stannar i Salem!! =P

____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________


Idag vaknade vi alla 3 väldigt sent, för min del var det väl ganska välbehövligt (haha)... Med tanke på hur jag mådde inatt när jag kom hem (jag bokstavligt talat KRÖP till sängen, fick av mig ett klädesplagg i taget på vägen till sängen lixom... ), så trodde jag att jag skulle må skit idag också, men ICKE!! =) Inge bakis illamående, inge huvudvärk..! =) Lite små seg bara, men det kan jag absolut och definitivt leva med! =)

Vi åkte iväg till Ok och snackade lite skit med Tina som jobbade... Sen vidare hem till Hassan, där Thomas skulle hjälpa honom att skriva något dokument... sen hem igen =) Thomas åkte iväg igen, Millan och Mamma kom hit. Vi fikade och kedjerökte lite, sen hjälpte dom till med att organisera och städa iordning i jonathans rum( TACK!! ) samtidigt som jag fixade disken! Sen vart det matlagning, vi åt Tacos! Sååå goottt!
Jonathan har varit helt underbar idag, jättegosig och har faktiskt lyssnat.. Idag har jag insett att han börjar bli stor nu! på riktigt! Det dröjer inte länge innan han ska börja skolan också.. herreguuud..!! haha...
Millan har fått en stooor dos kärlek av Jonathan idag, hon skulle absolut sitta bredvid honom när vi åt, hon fick hur många kramar som helst och han smälte hennes hjärta totalt när han flera gånger sa MOSTER MILLAN!! =) hihi... Underbart att se! Tack för ikväll, det får vi göra om snart igen tycker jag!!!

              <-- Nonis fotade mig. ''Mamma LEEEE!!!!'' =D

Nu ligger min lilla älskling och sover gott, var inga som helst problem att lägga honom idag! =D



Nu är det dags att hoppa i säng! Tack igen till alla berörda för en underbar helg!! =D

Vad har du haft för dig i helgen??? =)

// Angie


Svårt att komma på en rubrik ju...

Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig egentligen, mitt humör går upp och ner snabbare än snabbast! Helt sinnessjukt! Ena stunden är jag ledsen, för att i nästa vara rosenrasande, för att i nästa vara glad och på toppen humör. Haha!
Överreagerar på ALLT och ingenting tror jag, har hur lätt som helst för att börja gråta och för att inte tala om hur kort stubin jag plötsligt fått!
Om jag inte visste bättre skulle jag absolut misstänka att jag var gravid!
Men så mina vänner är det inte!

Tycker synd om mina nära och kära som får stå ut med mig, förlåt! haha... Alla kan inte vara glada jämt, så är det ju.. Men som sagt: förlåt iaf ;)

Sitter just nu och lyssnar på soundtracket till Mamma Mia. Yes, jag är en ''nörd''- jag älskar den filmen! Sååå äre!! =)
Vill mer än gärna sjunga med, men ni som hört mig sjunga vet nog också att jag sjunger mer än gärna, men kanske inte så jävla bra ;) haha... Och just nu ligger ju min lilla guldklumpklimp och sover! Äntligen! ;) Som mamma måste man få säga så ibland också, haha =)
Och vad jag har förstått så är han inte som han är här hemma- på dagis! Det är ju verkligen jättebra, men det blir ju gärna lite VÄL mycket trots och attityd här hemma.. Men men! Har det hellre så än att dom ska ha problem med honom på dagis! =)

Några bilder:
(Samtliga klickbara)
               

Viktminskningen (jag VEEET att jag är lite tjatig, men jag är också JÄVLIGT stolt över mig själv!) fortsätter åt rätt håll! Det går lite långsammare nu, men det tror jag bara är bra egentligen.. Vågen visade idag en total viktminskning på 22.6 kilo sen den första januari... Helt sinnessjukt!
Skrev ett inlägg i min skyddade blogg(som jag för övrigt har bytt lösenord på) den 19/3, då hade jag gått ner 8 kilo... Så i början gick det inte alls särskilt fort heller...
Men jag tror helt ärligt att det är bättre för ett långvarigt resultat. Visst, man kan hålla på med diverse svält-kurer och galna dieter och gå ner jättemånga kilon jättefort, men så fort man börjar äta normalt igen så *poff* går man upp alla kilon (och ofta några mer) lika fort igen...
Och det jag är ute efter nu är en total förändring! Både utseendemässigt och känslomässigt!
Jaja, ska inte babbla på så himla mycket, men tänkte visa en sak bara:


Var hemma hos mamma och syrran idag på dagen och råkade snubbla in i Millans garderob... Råkade finna det linnet som jag alltid tyckt är så jävla snyggt, men som jag inte ens kunde ha för några månader sedan... Ska skämma ut mig lite nu genom att lägga ut bilden som jag tog.

Jag har fortfarande en ganska lång bit att gå innan jag når mitt mål, men nu inser jag att jag är på god väg faktiskt!
Ska komma igång ordentligt med träningen någon gååång också, blir fan tokig på mig själv! Skulle behöva en ordentlig spark i rumpan! Någon frivillig på uppgiften??? ;-)


Nu ska jag ta och hoppa i säng tror jag, ska ju orka upp imorgon bitti... :)
Förresten: Vet att jag har fått några nya läsare, trevligt! =)

Den här låten får mig att le, vet inte riktigt varför...... Bra är den i alla fall... Eller vad tycker du??


=)



Väldigt glad idag!! =) Måste åka iväg nu en sväng, men skriver nog sen varför jag är så glad! =)

Någon kanske vill ge sig på att gissa??? ;)
Den som gissar rätt kan få en enkrona! =P =)

Plötsligt händer det!

Ibland får jag som en käftsmäll, en riktigt hård en! Nej jag pratar inte om någon fysisk misshandel nu, utan om blogglusten!
Nu har den infunnit sig igen, för den här gången i alla fall...
Har egentligen ingen aning om vad jag ska skriva om, eller vad jag vill få fram...
Känner bara att jag vill så mycket just nu, men vet inte riktigt vad?!
Jag VILL göra det, jag VILL träffa den, jag VILL inte göra det osv osv..
Mycket jag VILL med andra ord. Jag känner hur det kryper i hela kroppen, VILLLL!!!
Men kan som sagt inte riktigt sätta fingret på VAD det är som gör mig så uppspelt och exalterad! Väldigt lustig och förvirrande känsla om jag ska vara helt ärlig...
Det här framstår säkerligen enbart som svammel för de flesta av er... Men men... :)

Jag saknar min lillasyster ofantligt mycket! Vi träffas väldigt sällan, men det har blivit oftare nu på sista tiden... Hon var här i några dagar för några veckor sen, dom dagarna var underbara! Vi gjorde inget särskilt egentligen, vi solade och umgicks bara... Men jag älskade det! Hon har blivit så stor och vuxen, fan hon fyller 18 i november! Helt sinnessjukt!!
Minns fortfarande henne som en liten tjej, min lilla lillasyster lixom! Men nu har hon gått och blivit.. ja... lite mer vuxen!
Vi var katastrofalt dåliga på att fotografera oss tillsammans denna gång, vad fan hände lixom?! =) haha... Får bli bättring på det nästa gång!


Nu! Du är så jäävla fin gumman!! ÄLSKAR DIG!!!! ♥♥♥


Jag är superglad för min storasysters skull! Jag tycker om att se hur lycklig hon är! För det är hon verkligen, lyckligare än hon har varit på mycket mycket länge!! Det verkar som att hon börjar få 'lite ordning' (ta det inte på fel sätt Millan!!) på sitt liv nu... Tror (eller okejrå, jag vet) att mycket av hennes lycka beror på att en viss herre (japp, en fågel viskade i mitt öra att du fyller 26 snart- då är du en herre ;) muhahaha ) har dykt in i hennes liv. Dom har inte varit tillsammans så jättelänge, men dom har redan hunnit med att förlova sig! =) Och nu den 16 juli går flyttlasset! Dom ska hyra en lägenhet i Sätra! SWEEET!! =) Gångavstånd hem till mig med andra ord = komma och fika! Och vid något tillfälle(läs: helst väldigt ofta!!!) vara barnvakter! ;) *hihi* Är som sagt tooook glad för er skull, jag tycker ni är söta tillsammans och som sagt: Du gör min syster lycklig! Me Like!!  (But if you ever hurt her, i will hunt you down and KICK YOUR ASS!!!!!!!!)
<--- Syrran min... HAHAH!! =)


Min älskade vän Tina..! Jag tror inte du  förstår på riktigt hur mycket du betyder för mig..!? Du finns alltid där, i vått och torrt. Vi kan prata om allt, skulle kunna dela med mig av mina djupaste hemligheter för dig känner jag...! My Gooood vad jag älskar dig!!
Och nu när det är lite mer officiellt kan jag äntligen skrika ut till alla som vill lyssna:
JAG SKA BLI MOMPIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D =D =D =D
Och för er som inte förstår vad mompis är för något så är det som så att Tina (som aldrig bloggar iofs, kanske lite onödigt med en länk då men ääh, what the fuck lixom:) ) är GRAVID!!! =) Och Mompis är då alltså = MOrs koMPIS...! hihi, vad fyndig jag är! *asg*
Skjortan har redan börjat bli lite tajt ;) *hihi*
I slutet av året beräknas lilla Mini-Tina/Mini-Nick titta ut! I cant wait to see the little baby!! =)
 

Sanna, min kära kusin!! Tycker det är superroligt att vi har fått upp kontakten igen! Visst, vi träffas inte jätteofta, men vi har blivit fan så mycket bättre på det! ;) Ser fram emot fredag, såg dock att vädret inte kommer bli det bästa direkt, men ÄÄH! Vi får hitta på något annat istället för att bada/sola, vi har ju en heeel del att snacka om om inte annat...!! ;)  *hihi*

Veronica: Hoppas vi kan ses snart igen, tycker det är riktigt trevligt när vi väl träffas! =) Vi pratar om allt och ingenting, har helt galna diskussioner, och våra barn leker hur bra som helst tillsammans! Kan de bli bättre? För att inte tala om den mängden kaffe vi dricker, det är ju toppen bara det lixom ;)

Maja har lämnat Sverige! Hon och Erik är på semester och kommer vara borta en hel lång månad! =(
Vi kommer nog ha en hel del att snacka ifatt oss om när du kommer hem, men se till och NJUTA nu! (Hoppas att ditt bagage har kommit tillrätta också! ;) )

Nu har klockan sprungit iväg igen, tänkte ju komma i säng i god tid idag.. haha...
Men det var skönt att skriva av sig lite, även om jag fortfarande har miljoner tankar som snurrar i huvudet. Och inte har jag fått just några av dom nedskrivna... =S Men det känns som att det är lika bra, kan inte skriva allt jag vill heller...!

Hoppas ni mår bra! Vilka är ni förresten? Har ju ändå ett antal besökare varje dag, vore trevligt om ni kunde lämna ett litet spår efter er innan ni går! ;)

Puss o kraam

RSS 2.0