Helgen =)

I fredags så gjorde ja nog inte så mycket... Jofan de gjorde jag ju! =)
Jag höll på och städa och fixa och pula här hemma =)
städade i köket,hallen och badrummet.. plockade tvätt som låg lite överallt och ingenstans...
Jag och Tina bestämde att vi skulle höras på lördagen och att hon eventuellt skulle komma över och käka middag och kolla på en film...
Pratade med Maja på msn och hon frågade om jag kunde komma och hjälpa henne att baka tårtor till erik som fyllde år i lördags! OCh självklart ville jag ställa upp på det =).. Maja skulle även träffa Eriks föräldrar för första gången, och hon var jättenervös och ville gärna ha lite moraliskt stöd =)

Så maja ringde och väckte mig vid 8, sen råkade jag somna om och vaknade 9.40! =0 förlåt maja!
Men jag skyndade mig upp och gjorde mig iordning, fixade mackor till mig och Jonathan och sen väckte jag honom och så åkte vi. hämtade upp maja och åkte till nyöppnade Coop Forum i Västberga och handlade alla ingredienser.
när vi kom hem till erik satte jag igång och bakade för fullt =) blev rätt nöjd med tårtorna och dom blev faktiskt goda! =)
så här såg dom ut:

Banantårtan! =)

Och chokladtårtan! =) Den vart jag mest nöjd med, den blev snyggast! =)


När jag var klar med tårtorna, åkte jag,maja,jonathan och tila iväg, till Tina på ok =)
Maja köpte en liten present till erik... men innan vi kom till ok, mötte vi upp millan och min pappa =)
tog en cigg och sen var vi tvugna att åka vidare =)
Pappa ringde sen när vi kom hem till erik och frågade om jag ville att han skulle ta Tila medans vi var på kalas, och det lät ju som en jättebra idé! då skulle hon slippa sitta i bilen och vänta! =)
Så det blev bestämt och pappa skulle ringa när han var i närheten...
strax innan pappa ringde höll jonathan på att tjata om att han ville åka hem, att han inte ville ha någon tårta osv osv.
jag hade ju lovat maja att stanna som stöd tills eriks föräldrar kom, så jag ringde upp pappa och frågade på skoj(trodde inte han skulle gå med på det) om han ville låna med sig Jonathan också! ''jaa, det skulle jag ju kunna göra!'' =)
så när pappa kom så gick jag ner med jonathan och vi hämtade tila i bilen och dom åkte iväg med min pappa =)
det var skönt, att slippa jonathan några timmar, för han är verkligen fuuuulll av energi och viiiilll inte lyssna på vad jag säger och sitta still... haha...
Det gick i alla fall jättebra, eriks föräldrar kom efter ett bra tag, och dom var verkligen jättetrevliga! Eriks bror Anders och hans flickvän josefine kom också, och alla var verkligen supertrevliga! Önskar att thomas hade så trevlig familj! Hassan är självklart BÄST! utan tvekan! men thomas mamma och bror med familj är ju inte mycket att hurra för direkt...
thomas mamma ville inte ens komma på vårt bröllop, bara för att thomas inte ville bjuda hennes bror som thomas är ovän med... och hon har heller aldrig någonsin träffat Jonathan... =(  aja, det är hennes förlust så! =)
det blev rätt sent hos maja och erik, men jag tror maja behövde mig där =)
pappa kom över med jonathan och tila innan eriks föräldrar kom, så dom fick träffa nonis =)
efter ett tag ville jonathan gå, så då gjorde vi det...
mötte upp thomas på mcdonalds(hade verkligen inte ork att ställa mig och laga mat) där vi åt tillsammans =)
sen kom tina dit och vi rökte en cigg, sen åkte thomas och jobbade och jag och tina åkte till coop och handlade lite gottis, som vi skulle äta när vi såg på filmen =)
väl hemma, så lade jag jonathan och han somnade utan att komma upp en enda gång *glad*
jag och tina började titta på en film som heter 'Disturbia' - men den va jätteseg så tina åkte hem efter halva typ... =)
Jag vågade inte se klart på filmen, för det läskiga började då tror jag =) hahaha

istället för att titta på film, så tappade jag upp ett bad, med badsalt och skum och hela paketet! tände ljus och lyssnade på lugna favoriter... sjönk ner i badet... jag brukar inte kunna slappna av, men lyckades faktiskt med det en liiiiiten stund i alla fall =) hur som helst så var det skönt att bada, man blir såååå himla REN! =) *haha*

igår då(söndag) skulle jag ha ringt maja när jonathan vaknade, så skulle vi åka och hämta henne och hon skulle hjälpa mig att rensa och sortera i källaren... men jag tog för givet att det blev sent i lördags och att dom säkerligen skulle möta upp hans föräldrar för att säga hejdå innan dom åkte hem till göteborg igen... så jag ringde henne inte, utan skickade meddelande vid 15 tiden och frågade om dom hade haft det trevligt på middagen..
hon undrade varför jag inte hade ringt och jag svarade... hade jag ringt henne på morgonen så hade jag åkt och hämtat henne och sen hade jag behövt köra henne tillbaka några få timmar senare, för dom skulle träffa upp hans päron... så jag struntade i det, kändes som slöseri med tid =) och rensa och sortera är ju inget som du Maja måste göra! =)

Stephie skulle komma hem från sin mamma igår.. jag skickade meddelande vid 15 och frågade när hon skulle komma hem, fick tillbaka 16.30 då.. bra tänkte jag, då vet jag när hon kommer.
vid 16.40 får jag ett meddelande där stephie skriver: vart är du?
jag svarade: hemma. vart är du??
hon: skulle du inte komma och hämta mig?
jag: nej. din mamma sa till pappa att hon skulle köra hem dig.
hon: ee fick ej någon info

thomas ringde upp mamman och frågade vad som händer, och då har stephie sagt till mamman att JAG skulle komma och hämta henne, så dom väntade på att jag skulle komma, samtidigt som VI väntade på att dom skulle köra över stephie hit! haha
frågade stephie hur hon hade tänkt ut det, men det visste hon inte =) haha... knasiga unge! = )

vi åkte i alla fall hem, åt middag och lade jonathan.. jag och thomas åkte iväg för att köpa salta katter till mig, jag var jättesugen på dom! =)
men dom måste ha bytt recept eller nåt, för dom smakar inte som dom brukar... vi åkte till statoil, där dom bara hade dom nya äckliga... då åkte vi till ok istället och där hade dom GODA! =)
så då fick thomas en snilleblixt som slutade med att vi köpte det här:

Hahaha! =) en hel förpackning, med 30 askar salta katten!! =) *WOOOHO!!* =)

sen tittade vi på Taxi =) den va bra, vi såg inte hela men den va rolig! =)

Nu blev det här ett förjävla lång inlägg, du får en femma om du har orkat läsa allt! =) hojta till om femman i kommentarsfältet!!  = P *hehe*

puss o kram på dig!

*VARNING* ego =)

Igår kväll satt jag och Maja här hemma hos mig och drack lite gott(och vi drack faktiskt inte så mycket heller...)
Till att börja med så noppade maja mina ögonbryn som såg ut som två vildvuxna buskar eller nåt..
vet inte riktigt vart maja har lagt in dom bilderna, så dom får ja lägga upp sen =)
efter noppningen så sminkade vi oss och sen fixade maja mitt hår! jag tycker det blev skiiiitsnyygt! (dom bilderna kommer upp sen också)
sen så när jag skulle gå och sova fick jag en lock i ansiktet och tyckte att: hmm, det här kan va snyggt, det måste jag fota =)








Såhär var jag sminkad igår... blev ganska nöjd faktiskt! förutom med ögonfransarna, men aja =) tyckte bilden blev rätt cool, jag ser nästan gul ut, håret ser skimrande blont ut, det lila i min ögonskugga framhäver dessutom mina ögon väldigt mycket! =)


Fotade lite i svartvitt också.... jag tycker det blir så mycket bättre och snyggare bilder då...
Thomas tyckte jag var lite lik Linda Rosing på dom här bilderna... vet inte om ja kan hålla med...? vad säger du? =)


Och så blev det något foto i sepia också.... =)

Kul å leka lite med kameran på mobilen, jag har ju trots allt en ganska bra kamera i mobilen =)
5 mpxl =)

Nej, nu orkar jag inte vara mer ego, så nu ska jag ta och göra något vettigt istället! =)

Rensning

Tror att den stora höststädningen är på väg att smitta mig! (folk höststädar= jag blir också motiverad att höststäda)

Började ju med min dator igår då, då den beter sig lite konstigt! Får 'blåskärm' typ hela tiden, vilket är fruktansvärt irriterande! och sen blir jag orolig att den ska krascha totalt och att allt som jag har ska försvinna!
så igår var jag duktig och brände ner allt som jag vill spara... så jag slipper oroa mig för biten att det ska försvinna något..
lyckades frigöra sammanlagt närmare 30 GB(29,42 för att vara exakt!)! I bilder,musik och några filmer!
de tycker ja e bra =) haha
det jag ska göra nu är att skriva upp alla länkar jag har i mina favoriter( till dom bloggarna jag läser bl.a.! ) och försöka spara ner alla roliga mail jag har fått från hassan på något sätt... vet inte hur jag ska göra det bara, men jag får forska lite =) haha


sen så läste jag i tinas blogg att hon och hennes mamma har röjt järnet där hemma, dom har rensat och slängt massa skräp! vilket är precis vad jag skulle behöva göra! jag och thomas har ju samlat på oss en jävla massa skit under våra snart 6 år! (den 7e oktober) och allt har bara följt med alla gånger vi har flyttat. (vi hyrde ju i andra hand dom första 3 åren, vilket gjorde att vi flyttade i stort sett var 6e månad, räkna själv hur många gånger vi flyttade;-) )... har aldrig riktigt tagit tag i allt och RENSAT lixom... men det är det jag känner att jag vill göra nu..
rensa allt, sortera i tre kategorier: *SPARA*   *SLÄNGA*   *SÄLJA*
det enda som krävs är att jag på något sätt lyckas sysselsätta jonathan så jag får jobba ifred och att jag måste köpa upp mig på en jävla massa sopsäckar! =) och sen kommer det nog bli flera rundor till tippen med allt gammal skräp!
man kanske ska ha någon form av 'garage sale'  istället? *hmmm*  tål att funderas på...

nej, nu måste jag fortsätta rädda min dator innan det är för sent! haha, värsta rädda willy, fast med min dator! HAHA

life is a highway... ?

vadå skadad lixom??




efter att jonathan har tittat på filmen Bilar 354 298 013 gånger, så har jag börjat gilla vissa låtar i filmen... ok...
några låtar har jag till och med börjar TYCKA OM! ok...
och sen finns det två som jag faktiskt till och med har LADDAT NER!!!

så just nu i min musikspelare spelas både:
Sheryl Crow: Real Gone
och
Rascal Flatts: Life is a highway


Tycker NÄSTAN till och med att ''Kaaaa-schhoooww'' som Blixten McQueen(herregud, jag vet vad han heter till och med) säger, låter lite klatshigt! =0
Jonathan är ju självklart jättesöt när han säger det, och när han tittar på filmen också... för nu har han som sagt sett den X antal gånger och kan nu i stort sett varje mening och ord dom säger och när dom säger det i filmen.. så han sitter och ''pratar med'', precis som jag sitter och sjunger med när t.ex. ''life is a highway'' kommer, HAHAHA =)


Jonathan fick en tv av min storasyster(Tack Mikaela! =) ) förra veckan, och han är sååå stolt över den!
så här såg han ut när vi kopplade in den och han kunde titta på bilar INNE I SITT RUM!!! =) (inne i sitt rum = så att mamma slipper lyssna på filmer 345 gånger om dagen!)

SÅÅÅ stolt så över SIN EGNA tv!! som står i HANS RUM!! =) så han kan titta på SIIIN film! =)

haha

Bio

Igår gick jag och Maja på bio, jag bjöd på biljetten då jag hade två presentkort ju =)
Vi såg Mirrors...


och fy för fan vad vi var rädda!
vi satt med min sjal och täckte för ögonen typ HELA tiden!!!
VARFÖR VARFÖR VARFÖR var vi tvugna å gå och se den?!?! haha

så jävla creepy....

Grattis Stephie!

Idag(lördag) fyllde Stephie 13 år! =)
Grattis gumman!
av mig, thomas och jonathan fick hon: en parfym, ett par skor, påslakan och prydnadskudde, en bok, ett armband och en nyckelring. tror hon blev glad =)

ikväll har hon haft tjejmiddag här, med 8 av hennes kompisar här... mycket var det att stå i , men det var trevligt ändå, och jag tror att stephie tyckte det var roligt! =)


imorgon är det kalas för min mamma som fyller år! =)
Ska bli kul att träffa alla igen, det var ett tag sen!

Igår kväll ville jonathan inte somna, jag fick gå in och lägga honom flera gånger, men han vägrade!
sen till slut gav han upp (trodde jag i alla fall!)
men när jag och stephie hade tittat klart på filmen så gick jag mot hallen för att gå till badrummet och möttes då av denna syn:





Sötnosen!
Jag bar upp honom och lade kudden i hans säng, då vaknade han till och  sa:
''mamma, varför bär du mig??''
jag '' för du kan ju inte ligga och sova på golvet, det är ju skönare i sängen''
och då mös han bara ner sig i sin säng och somnade om! sååå söt!

nej, nu är det dags för mig att gå och brottas lite med kuddarna, ska ju vara pigg och fräsh på mammas kalas imorn = )
undrar vad jag ska ha på mig... ?

Avslutar med en bild på sötnöten Tila! =)
hon börjar bli så stor nu, snart får hon lov att åka i bakluckan! =)

Cancer

Cancer är en hemsk sjukdom... det är nog ganska uppenbart för alla som läser det här..
jag har förlorat två personer jag älskar i cancer.
först var det min moster som gick bort i bröstcancer år 2004. Hon hette Anne och var en underbar människa. hon har tre otroligt fina döttrar(mina kusiner)... jag blev otroligt ledsen när hon gick bort, för jag tyckte det var så jävla orättvist!  hon har tre döttrar som aldrig mer kommer få träffa henne. Kan inte för mitt liv förstå meningen med hennes bortgång! R.I.P Anne!

Och den 20e oktober är det exakt två år sedan min älskade mormor gick bort i magcancer.
Min mormor var världens finaste människa! Hon sa aldrig ett ont ord om någon och hon var alltid ett stöd för mig.
hon var den första som accepterade mitt och Thomas förhållande. det enda hon sa va: '' så länge du är lycklig, så är jag nöjd''... jag tänker på min mormor varje dag och saknaden efter henne är enorm. För ett år sedan lite drygt tände jag ett ljus fö rmin mormor( samma dag som hon skulle ha fyllt år) och tog en bild och lade upp på bilddagboken och skrev en text till. Följande bild och text:

Tände ditt ljus Mormor, och tårarna rann.
Jag tänkte på allt vi gjort och upplevt.
Jag tänkte på ditt underbara leende och ditt värmande skratt.
Jag tänkte på ditt goda hjärta.
Jag tänkte på hur mycket du betyder för mig.

Jag insåg att jag aldrig mer kommer få se ditt underbara leende, höra ditt värmande skratt, känna kärleken från ditt goda hjärta.

Det finns så mycket som jag önskar att jag sagt till dig. Om jag bara hade anat att det skulle ta slut så fort. Hade jag vetat hade jag sagt allt. Jag hade förklarat för dig hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. Jag har nog aldrig sagt det till dig och det är något jag ångrar. Jag har nog aldrig visat hur mycket jag uppskattade dig och allt du gjorde. Det ångrar jag.

Du har och kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Jag glömmer dig aldrig.
Jag älskar dig!



Jag saknar min mormor varje dag. hon gick bort efter lite drygt ett års sjukdom, men hon berättade inget för någon förns ca 1½ vecka innan hon gick bort. Vet inte varför hon valde att göra så, kanske för att hon ville att alla skulle vara som vanligt även sista tiden. Jag, Jonathan, mina systrar och vår mamma åkte till Åland sommaren innan mormor gick bort. Hon sa ingenting då om att hon var sjuk, men som sagt; det måste ha varit för att hon ville att vi skulle behandla henne som vi alltid gjort, att allt skulle vara som det brukar.
Jag saknar dig mormor!

Anledningen till att jag började skriva det här inlägget är för att jag idag fick veta något som gjorde mig ledsen.
ingenting är säkert ännu, men jag kan inte hjälpa att jag blir orolig.
min svärfar Hassan har haft ont i sin skuldra ett tag, och han har varit och kollat det.
jag och thomas ville veta vad dom hade sagt.
och det var då hassan sa det som krossade mitt hjärta
''dom har funnit spår av cancer''.
=0
resten av det vi pratade om är lite suddigt för jag kunde inte tänka på något annat än det han just sagt. dom har funnit spår av cancer... och vad fan ska det betyda lixom? antingen så är det väl det eller så är det ju inte det?!
blir bara så less, vill verkligen inte förlora hassan!
Jag älskar honom enormt mycket och jag vill ha honom kvar!
inte bara för min skull, utan för jonathans skull också. jonahan älskar sin farfar enormt mycket och skiner upp som en sol varje gång han ser honom!
men som sagt: ingenting är säkert än, men ordet cancer fick det att hugga till i magen på mig...

Hassan, jag älskar dig!

Mormor: jag älskar och saknar dig! Det går inte en dag utan att jag tänker på dig! Och jag vet att en dag kommer vi att ses igen! <3

Tack Memira!

Har precis letat igenom några förvaringslådor efter värderingen på vårat hus. Tack och lov hittade jag den, men hittade även ett oöppnat brev från Memira.(Kliniken som opererade mina ögon)...
Så jag öppnade brevet för att se vad det var, och jag blev enormt glatt överraskad! =)



2 st biobiljetter!!! =) =) =) =) =)
Tycker det är ganska kul faktiskt, jag som älskar att gå på bio! =)
Och när plånboken inte tillåter onödiga biobesök, så kommer det här jättelämpligt! =)

Nu är frågan bara vem jag ska bjuda med mig =) *ler*
Någon som är sugen??  =P  =P   =P


*lyyycklig över bio presentkort! =) *

nu ska jag fortsätta att städa! =)

Kram


gårdagen... =)

Gårdagen(onsdag) började med att klockan ringde 7:15... och ojojoj vad jag inte var sugen på att gå upp då egentligen.. det var så varmt och skönt under täcket! haha! =)
Meeeen, eftersom jag hade lovat Tina och verkligen inte ville missa det, så drog jag mig upp ur sängen...
väckte maja... vi gick upp och skulle göra iordning varsin baguette...
Jag skar utan problem upp min men Maja hade lite otur =( hon skar sig i fingret(riktigt illa!) så jag plåstrade om henne och sen fixade jag hennes macka! =)
sen åkte vi hem till Tina, som var DUUUKTIGT nervös! =) Jag och maja gjorde vårt bästa för att skrämma upp henne lite;-)
hehe... lite måste man ju få skojja.. =)
Hon skulle ju nämligen gadda sig klockan 12! 
vi drack en hel del kaffe och snackade lite om allt och ingenting, jag uppdaterade henne om allt som hänt här hemma och runtomkring och hur rätt hon hade om en kille redan första gången hon träffade honom!
hon berättade om sitt ex, han är fruktansvärt ELAK!
anyway, runt kvart i 11 klättrade tina nästan på väggarna! haha
Men hon ställde upp och poserade glatt med maja:
 Söta ni är! Älskar er! <3

Runt kvart-tjugo över 11 kom vi fram till hornstull, och både jag och maja tjatade på tina att hon måste äta något innan, så hon inte svimmar... så vi tvingade henne att köpa en macka som hon åt ungefär halva av =) hehe
jag fick sitta och leka fröken ur,för var och varannan minut tittade tina på mig och ville veta vad klockan var...
''11.42...11.43.......11.50......11.52....11.58...'' hehe... då gick vi ner till studion och tog en cigg innan vi skulle gå in =)


Tina var verkligen SKITDUKTIG! Hon sa inte aj många gånger, hon har tydligen väldigt hög smärttröskel! =)
Men vid några tillfällen låg hon och grimaserade och hade ont... men det var väldigt få!
Så här glad/lugn/cool såg hon oftast ut:


Mot slutet dock(efter ungefär två och en halv timmar!) så syntes det på henne att det gjorde rejält ont.. =( Kroppen sa nog ifrån lite då, att ''hallååå, nu har jag stått ut med smärta länge nog, sluuuuta nu för fan!'' =) haha
Här hade hon ont, stackan... =(
Men som man brukar säga: vill man bli fin får man lida pin!
Och SATAN I GATAN!!! vad snygg den blev! den är inte helt klar än, hon har en timme nästa onsdag också, men igår satt hon i 3 timmar, så det mesta är gjort... men den kommer bli aaasgrym när den e klar! =)
 Kolla in hur snygg den är!

Jag och maja satt och tittade i alla pärmar med tatueringar, och jag hittade en som jag vill och ska göra!
Frågan är bara när, och när beror helt och hållet på när jag har råd! =) haha
tror jag kommer att placera den på högra vaden(på sidan av vaden lixom.. vette fan hur ja ska förklara! haha)


Har alltid velat ha en tiger tatuerad, men har inte hittat någon fin bild ännu, men den här är det! den ska jag ha! =)

Sen har jag ju min fjäril som jag vill göra, för att hedra mina nära och kära som har gått vidare och lämnat jorden. (R.I.P Mormor och Charlie!)

Och sen har jag ju vänskapsstjärnan som jag ska göra...
Och sen vill jag tatuera in något latinskt citat, håller på å forskar lite i vad jag vill att det ska stå osv osv...
Och sen vill jag och maja tatuera in något båda två som symbol för vår vänskap!

Många tatueringar på gång nu, det enda som krävs är en del pengar =) hehe...

nej, nu ska jag ta och hoppa i säng och brottas med kudden!
Natti!

kram Angie


jag förstår faktiskt inte...

Jag förstår inte hur min svärfar tänker ibland..
jag älskar honom otroligt mycket, men fattar verkligen inte hur han tänker till och från...

huset som han,jag och thomas äger tillsammans är för dyrt för mig och thomas.
därför har vi nu kommit till det beslutet att vi vill sälja.

min svärfar har sagt vid flera tillfällen att han vill att vi ska sälja huset och hitta varsin plats att bo på.
så nu när vi äntligen har kommit så långt att vi insett att vi faktiskt vill och behöver sälja och flytta till mindre.
och vi vill flytta till mindre för cricke och alex ska inte bo här längre, dom ska bo med sin mamma. cricke flyttade i torsdags och alex flyttar förmodligen på fredag.
så därför behöver vi inte längre bo så här stort.

vi har hittat en hel del hus som vi är intresserade av, framför allt ett hus som vi är JÄTTEintresserad av. Visning imorgon kl 14.

anyway, thomas berättade för hassan(min svärfar) att vi ska gå på en visning imorgon och att hassan nu behöver titta på allvar efter någon annanstans att bo. han vet vår situation på alla sätt, men blev ARG på thomas.
Klagade över att thomas inte tar ansvar för det han gör(vilket han ju visst gör)  och sa även att ''jag är 73 år, ska jag nu börja leta efter någon annanstans att bo?!?!?!!!!????''.... och han är verkligen jättearg...

jag förstår inte.. han har flera gånger sagt att han vill flytta och sälja huset, men nu när det fönstret öppnar sig så blir han arg och vill inte????!!

herregud, allt är en soppa just nu... men vi får hoppas att allt löser sig...

kramisar på er som läser min blogg, vilka är ni förresten?? =)

Bilder är alltid kul =)

har precis tömt min mobil på alla bilder jag hade där... *en hel del måste jag säga*, haha! =)

Tänkte ladda upp några av bilderna som jag tycker är fina =)

 Fin solnedgång =)

Sötbollen Tila! Fick henne i famnen när min älskling hämtade mig och tina på Arlanda! =)

Brun och glad efter Rhodos! =)

Älskar den här bilden på er, ni är så fina! <3

Världens finaste Maja! <3 <3 <3

Oj, jag råkade =P  ni är såå söta tillsammans!

Min älskling som är snäll när han sover, sen vaknar han och är den busiga 3 åringen han är... =)

 Jag och min Majjjjooooo!! <3 <3 <3

 Avslutar med en bild på Tila! =) <3


Amicus certus in re incerta cernitur

Amicus certus in re incerta cernitur  =  I nöden prövas vännen!


Det har varit ganska mycket den senaste tiden... mycket tjaffs och bråk och jobbiga känslor...
men jag har stått på mig och vägrat backa, för nu handlar det om min sons framtid. och då kan jag göra vad som helst!
anyway... har som sagt haft det väldigt tufft, men jag har tur som har två underbara vänner som ställer upp i alla lägen.

Till att börja med har vi Tina, som ställde upp på ett sätt som jag inte ens trodde hon skulle göra. hon visade sig vara en mycket bättre vän än jag trodde. jag är enormt tacksam för allt hon gjort för mig och min familj, under dom svårigheter vi haft dom senaste månaderna.
Tina, du ska veta att jag alltid kommer att finnas här för dig oavsett vad du behöver hjälp eller stöd med! All you have to do is call!
 Jag är stolt över att kunna kalla dig min VÄN! Jag hoppas du vet att du har en vän för livet i mig! =)




Och sen har jag min alldeles egna underbaring! MAJA!
Finns inte ord i denna jord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig!
Tack snälla du för att du finns i mitt liv! =) Vet inte vad jag skulle göra utan dig!
Den senaste veckan har du varit ett enormt stöd i det som pågår här hemma just nu.
Igår hade tårarna klubbmöte i ögonvrån, men du fick dom att avbryta det. Du är UNDERBAR!
Idag fick jag ett meddelande av Maja och då samlades tårarna i ögonvrån för ett akut klubbmöte!

ÅÅÅÅÅHHH!! =) =) =)
 _ DU _  är bäst!!!! ♥ ♥♥♥♥



Jag känner nu att allt är på väg att lösa sig. och det vet jag att det alltid gör, på ett eller annat sätt..
Jag känner mig äntligen stark i mig själv och klarar av att stå upp för mina tankar och känslor.
Det är underbart!

En vän är inte något man får, det är något man förtjänar. Jag ser mig själv som väldigt lyckligt lottad som har TVÅ underbara vänner.


När jag ändå håller på å skriver ett väldigt känsloladdat blogg inlägg kan jag ju passa på att tacka Erik också!
Jag känner dig inte jätteväl än, men du har också ställt upp mer för mig än vad många av mina kompisar skulle ha gjort.
Jag(och Thomas) är enormt tacksamma för allt du gjort för oss! vi kommer alltid att ställa upp för dig om du skulle behöva oss. Tack snälla du! =)

Haha, ja vad ska man säga? Nyktra? NEJ! Glada? JAAAA!!! =)
Ville hur som helst ladda upp en bild på världens snällaste Erik =)

Sen måste jag också säga att jag är superduper glad för eran skull!
Jag ser på Maja hur extremt lycklig hon är och det värmer mig ända in i själen!
Även om en viss del av mig, av helt och hållet själviska anledningar, önskar att jag och Maja kunde umgås på samma sätt som i början på sommaren;-) Det vet jag att vi inte kan och samtidigt som jag vill det så vill jag det inte!
Gud vad normalt det här låter?!
Innan jag trasslat in mig i orden för mycket vill jag säga ganska kortfattat att:
Jag ser att ni gör varandra lyckliga.
Jag förstår att ni vill umgås jämt och hela tiden.
Jag vill att ni ska umgås jämt och hela tiden. =)
Men samtidigt vill jag låna Maja ibland och gosa och kramas och skratta =)
Det är lite dubbla känslor, men tro inte för en sekund att jag vill ha det på något annat sätt!
Din lycka,Maja, betyder allt för mig!
Och jag vet att du aldrig kommer kunna glömma bort mig;-)




Er kärlek är så fin! <3



Amor Vincit Omnia

RSS 2.0